Staysman & Lazz

Duoen fra Fredrikstad rakk aldri turen innom Sluserock i 2017, men nå er datoen for festivalen i 2018 satt av og gutta gleder seg til å spille for små og store på Lunde sluseamfi den 9.juni! De slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, […]

Les mer…

Årets konfransier

Atle Pettersen Atle kaller seg selv en enkel gutt fra Skien. Vi ble kjent med han i 2006 da han som 16-åring opptrådde på Sluserock for første gang. 8 år på rad var han da med på festivalen og i 2016 kom han endelig tilbake som konferansier for Sluserock. Atle trives hos oss såpass mye […]

Les mer…

Atle Pettersen

ATLE har tross sin unge alder rukket å etablere seg som en av norges største og mest allsidige entertainere. Han har bred sceneerfaring fra pop, rock, dans og en rekke TV-programmer, noe som har gitt han en ballast få andre entertainere kan skilte med. Det siste året har Atle Pettersen med stort hell også inntatt […]

Les mer…

Around Scotland, for example, Hackman says there are a lot of

life bone collectors canada goose outlet black friday Months had passed since anyone had seen her. Winter came and went. Whatever had happened to the woman from Aberdeen, there hadn been a sign of her since September Canada Goose Online 2014. canada goose outlet black friday canada goose factory outlet toronto location was last seen […]

Les mer…

Russia tests ‘alarming’ missiles in Baltic Sea as UK warned Skripal poisoning case ‘will not end well’ replica designer bags ‘You are playing with fire and you will be sorry’ Russia warns Britain over Salisbury attack replica designer bags Kucinskis noted the decision to test so close to Replica Bags Wholesale Latvian waters came after […]

Les mer…

All you do is hover your replica handbags china phone over the

Inside Britain’s first Smart supermarket where you can check out with one click replica designer bags wholesale And nipping into Tesco with high quality replica handbags the best replica handbags kids can cause a full blown meltdown when they start arguing over who is going to scan items at the self service tills. replica designer […]

Les mer…