JULIE BERGAN

FREDDY KALAS

JESPER JENSET

STAYSMANN & LAZZ

KATASTROFE
Logg inn  
Donkeyboy - 17. mars 2015

Donkeyboy

Donkeyboy er et norsk synthpopband fra Drammen. Donkeyboy har hatt 8 låter og 2 album inne på VG-lista. 2009 ble det store året for bandet: De skrev kontrakt med Warner Music og fikk en kjempehit på våren med debutsinglen Ambitions. Oppfølgersinglen Sometimes skjøv Ambitions ned til 2. plass, og dette var første gang en norsk artist samtidig innehadde de to øverste plassene på VG-lista. Debutalbumet Caught In A Life (2009) ga Donkeyboy ytterligere tre hits: Broke My Eyes, Awake og Blade Running. I november 2011 gjorde bandet comeback med singlen City Boy, som gikk til topps i Norge og Danmark. Også oppfølgeren Pull Of The Eye ble en stor hit. I mars 2012 ga Donkeyboy ut andre albumet Silver Moon, som debuterte på 2. plass på VG-lista. Våren 2014 gjorde singelen Crazy Something Normal furore på norske hit lister.

 
Adelen - 17. mars 2015

Adelen

Vakre Adelén Rusillo Steen (18) deltok i Melodi Grand Prix 2013 med sangen «Bombo», som konkurransens yngste deltaker. Våren 2014 ble det klart at hun var en av flere artister og eneste norske som var med på det offisielle albumet for VM i fotball 2014 i Brasil, One Love, One Rhythm med sin egen sang «Olé» i en Stadium Anthem Mix. Det er forøvrig Pitbull feat. Jennifer Lopez & Claudia Leitte som synger hovedsangen i albumet som Adelen også har sin låt.
I september 2014 ble hun nominert til MTV-prisen «Best Norwegian Act» sammen med Donkeyboy . Nico & Vinz, Martin Tungevaag og Anders Nilsen. 23 oktober 2014 ble det klart at Adelén hadde vunnet prisen.

 
Cir.Cuz - 17. mars 2015

Cir.Cuz

Ett av Norges aller mest populære band i sjangeren pop/hip hop. Duoen har holdt på i ca 4 år, og har etablert seg som solide hit-leverandører. Debutsinglen ‘Radio’ var en umiddelbar suksess som ble heftig rotert av alle radiostasjoner og som solgte 10 X platina. Etter suksessen med ‘Radio’ fulgte Cir.Cuz opp med hits som ‘Diva’, ‘Gatelys’, ‘Tidløs’ og ‘Supernova’. Sistnevnte er alene streamet over 12 millioner ganger og var en av 2013’s største hits i Norge. Totalt har Cir.Cuz sine låter godt over 40 millioner avspillinger på Spotify og Wimp, og de har opparbeidet seg en solid fanbase på nett.
Albumet «Vi Er» har solgt til Gull, mens hitsinglen «Supernova» ble belønnet med 14 X Platina trofé! Låten var dessuten den desidert mest spilte låten med norsk tekst på radio i 2013. Den nyeste låta "Original" har allerede etter bare 8 uker solgt til gull og fortsetter opp på‪ ‎vglista‬!
Cir.Cuz lover nytt album i 2015, så vi kan forvente oss helt ferske låter lørdag 6.juni 2015 pluss en haug av kjente hiter vi vet ungdommene elsker.

 
Matoma - 17. mars 2015

Matoma

Matoma la ut sin første remixlåt på musikknettstedet Soundcloud for under et år siden.
I dag har han, under musikknavnet Matoma, over 100 480 følgere og 36 millioner avspillinger på Soundcloud over hele verden. Flere store stjerner har delt låtene hans på Twitter. Han ble nylig verdens mest delte artist på Spotify.
Matoma har laget remix for superstjerna Enrique Iglesias, for Jay Z og startet sin første turne i Canada i høst med utsolgte billetter. Han er nå på en omfattende USA turne og har blitt signert på den Amerikanske labelen til David Guetta og Skrillex.

 
CASA MURILO - 17. mars 2015

CASA MURILO

Casa Murilo er et fengende indie-poprock band – og også et av Norges beste live band!
To briter møter to norske jenter, forelsker seg og flytter til Oslo. Dette er begynnelsen på poprock-eventyret Casa Murilo. Bandet ble stiftet av britene Chris Winfield og Dan Hesketh, og nordmannen Fredrik Baden i Oslo i 2009. Bandet har gitt ut tre studioalbum. Bandet fikk ganske fort et rykte på seg i musikk-Norge for deres energifylte show, og til nå har Casa Murilo turnért Norge på langs og tvers hele 5 ganger. De har spilt på mange festivaler (inkludert hovedscenen på Øyafestivalen), de har turnert internasjonalt i blant annet Nederland, Tyskland, Storbritannia, Sri Lanka, Bangladesh og India, de har vært playlista på NRK P3, de har flere TV-opptredener og er blant pionérene av det nå så populære konseptet ”house party-tours”, som kort forklart går ut på at artisten spiller private konserter hjemme i stua til fansen.

 
Stian Blipp! - 17. mars 2015

Stian Blipp!

Vi kjenner alle til Stian Blipp, landest ledende beatboxer og mest kjente programleder. Han ble kalt «Blipp» av sine venner etter måten han beatboxet på, og tok senere Blipp som nytt etternavn. I mai 2013 vant han publikumsprisen under Gullruten der han ble stemt frem som folkets favoritt. Stian har hatt tre ekstremt travle år på skjermen så langt i TV 2 med «Norske talenter», to «Idol»-sesonger, «Torsdag kveld fra Nydalen», OL i Sotsji og i det siste ledet TV 2-programmet «Mitt dansecrew».
Blipp gjorde en fantastisk jobb som konferansier på Sluserock i 2013, og vi vet det vil bli like fantastisk i 2015!
Han har ekstremt mange fans og han blir forgudet av både unge og eldre.