JULIE BERGAN

FREDDY KALAS

JESPER JENSET

STAYSMANN & LAZZ

KATASTROFE
Logg inn  

Nyttig informasjon

 

OM SLUSEROCK

Nome kommune arrangerer med sine samarbeidspartnere lørdag 6. juni 2015 Sluserock for tiende gang. Sluserock er Telemarks største rockefestival for ungdom. Arrangementet er rusfritt og finner sted i Lunde sluseamfi ved den idylliske Telemarkskanalen. 

Målet med arrangementet er å mikse kommersielle og usignerte band og artister for gjensidig inspirasjon. Vi har lyd, lys og scenefasciliteter av topp kvalitet. Rocka & Rusfri er en rød tråd gjennom arrangementet. 

Sluserock bruker både lokale og regionale artister. I tillegg booker vi andre spennende band og artister fra Telemark og artister som er kommersielle og anerkjente på landsbasis.
 

HVOR ER LUNDE?

Kart 

 

HVORDAN KOMMER JEG MEG DIT?
Det går tog og buss til Lunde. Lunde ligger om lag 2 timer fra Oslo, 40 minutter fra Skien og 40 min fra Notodden. Lunde sluseamfi ligger om lag 10 min gange fra togstasjonen.
www.nsb.no
www.telemarksekspressen.no

I sommersesongen kan man også komme seg til Lunde via vannvegen og kanalbåtene. Sjekk ut (www.telemarkskanalen.no  og www.visittelemark.no) for ruteinformasjon og rutetider.


OM 
LUNDE SLUSEAMFI

Lunde sluseamfi ligger i Lunde slusepark som ble åpnet i juni 2006. Anlegget ligger idyllisk til ved Lunde sluse og Telemarkskanalen. Anlegget er et stort steinamfi og en stor scene bygget i stein. Lunde sluseamfi egner seg til alle typer konserter og arrangementer.
 

Lunde slusepark er godt egnet for rekreasjon, lek og ballspill med mer. Flere av besøksbandene til Sluserock har kjørt små miniturneringer i sluseparken.

BILLETTER

Sluserock 2016 er utsolgt. Det er ikke salg av billetter i inngangen.

 

PARKERING
a) Alle privatbiler parkerer gratis på angitt plass rett før Lunde slusepark. Innkjøring mot Lunde sluse, skiltet til parkering. Det anbefales å spasere eller ta sykkelen denne dagen.
b) Busser, bandbiler, HC, presse m.m. parkerer i Slusevegen. Dersom Slusevegen er full, er det mulig å parkere på oppsiden av  vegen, ved bensinstasjon, Bratsberg teglverk mv.

 

MAT OG DRIKKE
Det er to serveringspunkter i området; Lunde slusekro og utsalgspunkt utenfor slusekroa.
Her er det mulig å kjøpe mat og drikke under arrangementet. Vi gjør oppmerksom på at Sluserock er et rusfritt arrangement.

 

TOALETTER
Toaletter finner du i servicebyggetved slusekroa , i servicebygg i sluseparken, samt mobile toaletter.

 

FØRSTEHJELP
Det er egen førstehjelpstasjon på festivalbygget. 


OVERNATTING
Lunde Sluseamfi ligger rett ved Telemark kanalcamping
http://www.kanalcamping.no/
Lunde vandrehjem
http://www.lunde-vandrerhjem.no/index.php?Itemid=62
Bø hotell http://www.bohotell.no/
Norsjø hotell http://www.norsjohotell.no/


SIKKERHET & VAKTHOLD

Nome kommune er ansvarlig for Sluserock. Vi tar ansvar for sikkerheten til de som er på arrangementet. Lunde Mc klubb har også i år ansvar for vakthold på området. De er merket med Sluserock Crew vester. Ta kontakt dersom du trenger hjelp eller roter deg bort. Vi har nulltoleranse for alkohol og andre typer rusmidler.


LYDNIVÅ  &  ØREPROPPER

Sluserock er et rockearrangement med høyt lydnivå. Arrangementet er ikke spesielt tilpasset mindre barn og vi anbefaler alle å bruke ørepropper, evt hørselsvern for de yngste. Nome hørsellag deler ut gratis ørepropper ved billettsalgstasjonen. 


SAMARBEIDSPARTNERE 2015:


SAMARBEIDSPARTNERE 2014:
Sommarlandcup i fotball, SpareBank1 Telemark, Varden, Telemark fylkeskommune, Reklamebyrået Superlativ, Bandak, Tveito Maskin, Lunde Fargerike, Con Form, Nome Containerservice, BoGrønt Leikvoll, Viktoria og Henrik, Wienerberger, Ingers Blomster, Kiwi, Pizzabaker'n Bø, Tango, Malins Salong.

 

 

VI ØNSKER ALLE EN FIN FESTIVAL!