Info

OM SLUSEROCK

Sluserock er Telemarks største rockefestival for ungdom – der majoriteten er i aldersgruppa 10-14 år. Arrangementet er rusfritt og finner sted i Lunde sluseamfi ved den idylliske Telemarkskanalen. Mottoet for festivalen er Rocka & Rusfritt! Festivalen arrangeres i år for 13. gang. Sluserock har de siste åra hatt et publikum på i overkant av 3000 publikummere, med ny publikumsrekord i 2016 med 4200 publikummere. Sluserock viderefører sitt samarbeid med Sommarlandcup i fotball også i 2018.

For utfyllende informasjon kontakt:
Festivalansvarlig Eva Rismo
Tlf 91719054/35946320

HVOR ER LUNDE?

HVORDAN KOMMER JEG MEG DIT?
Det går tog og buss til Lunde. Lunde ligger om lag 2 timer fra Oslo, 40 minutter fra Skien og 40 min fra Notodden. Lunde sluseamfi ligger om lag 10 min gange fra togstasjonen.
www.nsb.no
www.telemarksekspressen.no

I sommersesongen kan man også komme seg til Lunde via vannvegen og kanalbåtene. Sjekk ut (www.telemarkskanalen.no og www.visittelemark.no) for ruteinformasjon og rutetider.

OM LUNDE SLUSEAMFI
Lunde sluseamfi ligger i Lunde slusepark som ble åpnet i juni 2006. Anlegget ligger idyllisk til ved Lunde sluse og Telemarkskanalen. Anlegget er et stort steinamfi og en stor scene bygget i stein. Lunde sluseamfi egner seg til alle typer konserter og arrangementer.

Lunde slusepark er godt egnet for rekreasjon, lek og ballspill med mer. Flere av besøksbandene til Sluserock har kjørt små miniturneringer i sluseparken.

BILLETTER
Billetter kjøpes hos Ticketmaster

PARKERING
a) Alle privatbiler parkerer gratis på angitt plass rett før Lunde slusepark. Innkjøring mot Lunde sluse, skiltet til parkering. Det anbefales å spasere eller ta sykkelen denne dagen.
b) Busser, bandbiler, HC, presse m.m. parkerer i Slusevegen. Dersom Slusevegen er full, er det mulig å parkere på oppsiden av vegen, ved bensinstasjon, Bratsberg teglverk mv.

MAT OG DRIKKE
Det er to serveringspunkter i området; Lunde slusekro og utsalgspunkt utenfor slusekroa. Her er det mulig å kjøpe mat og drikke under arrangementet. Vi gjør oppmerksom på at Sluserock er et rusfritt arrangement.

TOALETTER
Toaletter finner du i servicebyggetved slusekroa , i servicebygg i sluseparken, samt mobile toaletter.

FØRSTEHJELP
Det er egen førstehjelpstasjon på festivalbygget.

OVERNATTING
Lunde Sluseamfi ligger rett ved Telemark kanalcamping http://www.kanalcamping.no/
Lunde vandrehjem http://www.lunde-vandrerhjem.no/index.php?Itemid=62
Bø hotell http://www.bohotell.no/
Norsjø hotell http://www.norsjohotell.no/

SIKKERHET & VAKTHOLD
Nome kommune er ansvarlig for Sluserock. Vi tar ansvar for sikkerheten til de som er på arrangementet. Lunde Mc klubb har også i år ansvar for vakthold på området. De er merket med Sluserock Crew vester. Ta kontakt dersom du trenger hjelp eller roter deg bort. Vi har nulltoleranse for alkohol og andre typer rusmidler.

LYDNIVÅ & ØREPROPPER
Sluserock er et rockearrangement med høyt lydnivå. Arrangementet er ikke spesielt tilpasset mindre barn og vi anbefaler alle å bruke ørepropper, evt hørselsvern for de yngste. Nome hørsellag deler ut gratis ørepropper ved billettsalgstasjonen.

SAMARBEIDSPARTNERE 2018:

VI ØNSKER ALLE EN FIN FESTIVAL!