Artister

ÅRETS ARTISTER

Julie Bergan

For to år siden gjorde Julie Bergan en av de beste konsertene vi har sett på Sluserock – nå kommer hun tilbake! Denne fabelaktige dama er oppvokst i Skien, men har turnert over hele verden, med stjerner som Justin Bieber, Dua Lipa og Alan Walker. Med svimlende 300 millioner streams på Spotify er det tydelig at det er flere enn telemarkinger som er fan av hitmakeren. Vi byr inn til en pop-opplevelse det kommer til å ryke av når Julie Bergan inntar scenen under Sluserock 2019

The Dogs

THE DOGS Landets mest hardtarbeidende rockeband kommer til Sluserock! The Dogs er bandet som aldri slutter å imponere. Med kremutgivelser som kommer på løpende bånd samtidig som de tilsynelatende rekker å spille flere konserter enn det er dager i året. The Dogs, med Kristopher Schau i spissen, har vunnet hjertene til både store og små fans over hele Norge. Vi er stolte over å kunne presentere et av de mest solide livebandene i Norge til vår festival!

Halie

En av de mest spennende, unge artistene vi har i Norge, som har imponert fletta av konsertanmelderne hittil! Hun er bare 18 år, men har rukket å slippe flust med fengslende popmusikk av høyeste kvalitet. Vi er råspent på å høre de kommende utgivelsene, men vedder på at vi har masse, god popmusikk i vente!

Charlisle

CARLISLE Det var aldri tvil om hvem som var den første artisten som måtte bookes til Sluserock 2019! Etter å ha heiet fram Lundes egen Carlisle Sienes gjennom en nervepirrende sesong av Idol er det på tide å få han hjem til Sluseparken og få oppleve magien i levende live. I likhet med Idol-panelet er vi overbevist om at Carlisle kommer til å bli en av Norges største artister! Han leverer i både pose og sekk; tonnevis med karisma, naturtalent og en fløyelsmyk stemme. Vi kan nesten ikke vente!