Artister-2018

SLUSEROCK 2018 – ÅRETS ARTISTER:

Staysman & Lazz


 
Duoen fra Fredrikstad rakk aldri turen innom Sluserock i 2017, men nå er datoen for festivalen i 2018 satt av og gutta gleder seg til å spille for små og store på Lunde sluseamfi den 9.juni! De slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Publikum blir servert et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest.

Atle Pettersen


 
ATLE har tross sin unge alder rukket å etablere seg som en av norges største og mest allsidige entertainere. Han har bred sceneerfaring fra pop, rock, dans og en rekke TV-programmer, noe som har gitt han en ballast få andre entertainere kan skilte med. Det siste året har Atle Pettersen med stort hell også inntatt rollen som programleder i Norsk TV, bl.a. som Ivar Dyrhaugs etterfølger i det populære NRK-programmet Beat for Beat.
Gjennom de senere årene har artisten ATLE turnert både solo og med eget rockeband, ved siden av en lang rekke konferansier- og eventjobber.